Fund! Team belt voor goede doelen

 

SCHAGEN - Met een enthousiast en betrokken team werken in de branche voor werving van vrijwilligers en fondsen. Ten bate van goede doelen. Dat doet Manon Vollman, directeur van Fund! Team, al meer dan tien jaar met veel plezier. Ze startte in 2000 met een Fieldmarketing bureau in Rotterdam en in 2003 met het telemarketingburo in Den Helder. In 2010 verhuisden ze naar Schagen. Het bedrijf kreeg steeds meer klanten in de goede doelen branche. Deze waren tevreden en kwamen terug, waardoor het Fund! Team steeds meer voor ze ging doen.


Daarom veranderde de insteek naar een telemarketing bureau dat voornamelijk werkt voor de goede doelen sector. "Wij werven onder andere vrijwilligers voor diverse collectes en we doen aan fondsenwerving", vertelt Manon. "We bellen donateurs om te vragen of zij een goed doel willen steunen. Daarnaast bieden wij service lijnen voor goede doelen: we nemen gesprekken aan en beantwoorden vragen. We hebben ook een klein zakelijk onderdeel: hierbij maken we afspraken voor bedrijven."
Niet alleen belt het Fund! Team vanuit het bedrijf, er gaan ook teams naar buiten die mensen op straat aanspreken en vragen of ze willen collecteren. "Deze aanpak is een uitdaging en we leveren ook een maatschappelijke bijdrage. We willen goede resultaten behalen voor de goede doelen die we bedienen."
Mensen die bij het Fund! Team aansluiten krijgen van het bedrijf een basistraining en natuurlijk begeleiding tijdens het werk. Het team is altijd op zoek naar goede, nieuwe mensen die echt gemotiveerd zijn om voor deze bijzondere sector te werken. Voor zowel het binnen- als buitenwerk. "Er wordt in shifts gewerkt van vier uur, ook 's avonds en tijdens de weekenden. Daarom is dit werk goed te combineren met andere werkzaamheden of bijvoorbeeld schoolgaande kinderen."

(bron: http://to.ly/dL8b )