REFERENTIES

FUND! heeft organisaties en bedrijven met uiteenlopende missies en doelstellingen als opdrachtgevers en is er trots op om voor zoveel mooie doelen en bevlogen organisaties werzaak te zijn. De insteek is altijd om met elke opdrachtgever een langetermijnrelatie op te bouwen, zoals zij dat ook willen met hun donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs.

Hieronder treft u een aantal van onze opdrachtgevers aan, plus een beschrijving van het resultaat van onze samenwerkingen.

Sandra Oosterveen, Hersenstichting:
"Het was voor ons een aangename verrassing dat de agents van FUND! zo'n enorme betrokkenheid en motivatie voor het goede doel hebben. Zij hebben heel bewust voor dit werk gekozen en dat vertaalt zich naar de goede resultaten."

Frank Kempers, Rode Kruis
Wat FUND! onderscheidend maakt, is de pro-actieve manier van werken. Wervingsacties worden niet alleen tot in de puntjes voorbereid maar er wordt van te voren vooral ook goed meegedacht. FUND! zit bijvoorbeeld bovenop de wetgeving, die de laatste jaren steeds strenger is geworden. FUND! pakt daarnaast zaken voortvarend op, voert deze door naar de werkvloer en koppelt snel en adequaat terug naar onze organisatie."

Eveline van der Lugt, NSGK:
“FUND! is in Nederland de absolute autoriteit als het gaat om het bel-me-niet-register. Manon kent alle ins & outs, stelt ons voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen en geeft ons goede adviezen. Opvallend is ook de snelle manier van werken als het gaat om het aanleveren van de resultaten. Alles is strak ingepland.”
 

Drs. Will H.M. van Heugten, Operationeel directeur fondsenwerving & marketing, Stichting Leger des Heils Fondsenwerving
"Het Leger des Heils is in 2010 gestart met een landelijke collecte. Vanaf 2012 hebben wij ook een vaste plaats op het landelijke collecte rooster. Om dit van de grond af op te starten is niet gemakkelijk. In 2010 is een voorzichtige start gemaakt met het werven van collectanten, sinds het voorjaar van 2011 is Fund actief coördinatoren en collectanten aan het werven. Dit verloopt zeer voorspoedig en daar zijn wij erg blij mee. Wij hebben mede daarom voor Fund gekozen, zij zijn gespecialiseerd in dit soort wervingsacties. De agents van Fund voelen heel goed aan wat de beste manier is om het gesprek aan te gaan. Dat bleek al tijdens de briefing en zij maken het waar in de praktijk."

 

 

Neem contact op

E: fundteam@qualitycontacts.nl
T: (0224) 224 224

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Bel mij terug